آشپزباشی- شهلا سیف پور
آرد، تخم مرغها، روغن مایع و نمك را در كاسهای بریزید و به تدریج آب بیفزائید تا خمیری حاصل شود كه موقع ورز دادن به دست نچسبد.
خمیر تهیه شده را، با وردنه مانند لواش پهن و نازك كنید. بعد خمیر را به اندازهی 5×14 سانتیمتر به صورت مستطیل برش بزنید.
سپس مایهی میانی را وسط خمیر بگذاید و لبههای خمیر را با تخممرغ زده شده مرطوب كنید و ببندید. حالا
اِگ رول را در روغن فراوان و داغ سرخ كنید تا طلائیرنگ شود. آن گاه با سس گوجهفرنگی میل نمائید.
برای تهیهی مواد میانی، روغن را در ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید.
حالا پیاز، سیر، موسیر، پیازچه، كلم برگ سفید، فیلهی مرغ ساطوری شده و جوانهی ماش را در آن تفت دهید.
در حین تفت دادن، نمك، فلفل، نمك چینی، پودر زنجفیل، سویاسس، سركهی بالزامیك و روغن كنجد را اضافه كنید.