تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
فیلههای مرغ را با روغن زیتون مخلوط كنید و به سیخ بكشید. آنگاه فیلهها را روی منقل یا كبابپز برشته كنید. حالا سالسای پرتقال را به این ترتیب آماده سازید.
خیار، پیازچه، فیلهی پرتقال، نعنا، زنجفیل، سس چیلی و آبلیمو را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. اكنون كباب را در دیس مناسبی بگذارید و قدری از سالسای پرتقال را رویش بریزید و میل كنید.
نكات خواندنی
این كباب را میتوانید با انواع سالسا میل كنید؛ به عنوان مثال، 1 عدد انبهی درشت را پوست بگیرید هستهی آن را جدا كنید و خرد نمائید.
1 عدد گلابی را نیز پوست بگیرید و خرد كنید.
1 عدد فلفل قرمز دلمهای و 1عدد فلفل قرمز تند را نیز خرد كنید، 2 ساقه پیازچه را خرد كنید.
حالا همهی مواد را همراه با 1 قاشق سوپخوری نعنای خرد كرده، 1 قاشق سوپخوری گشنیز خرد كرده، آب 1 عدد لیمو، 1قاشق سوپخوری شكر قهوهای و كمی نمك در كاسهی مناسبی بریزید، مخلوط كنید و با كباب مرغ میل نمائید.