تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
گوشت را به مكعبهای 2 سانتیمتری خرد كنید. آنگاه بادام زمینی، پیازچه، سیر، زنجفیل، گشنیز، عسل و سس ماهی را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد خرد شوند.
حالا گوشت را در این مخلوط بخوابانید و 3 ساعت در یخچال نگه دارید. سپس گوشت را به سیخ بكشید و روی منقل یا كبابپز كباب كنید.
اسپاگتی و نمك را در آبجوش بریزید و پس از هشت دقیقه آبكشی كنید. اكنون اسپاگتی را در 4 بشقاب پذیرائی بریزید و كباب را رویش قرار دهید و میل كنید.
نكات خواندنی
برای جلوگیری از آلودگی گوشت در منزل باید در صورت پاك كردن سبزی خام و آلوده هرگز به گوشت دست نزنید. مگر آنكه پیشاپیش با آب و صابون دستانتان را شست و شو دهید.
در صورت دست زدن به گوشت هنگام آمادهسازی آن، هرگز به سایر مواد غذائی دست نزنید، مگر آنكه باز هم با آب و صابون دستانتان را بشوئید.
پس از استفاده از چاقو، تخته برش و غیره برای گوشت و قبل از استفاده از آنها برای سایر مواد غذائی باید وسایل مزبور را با آب گرم و مواد شوینده شستو شو دهید.