ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
روغن را در تابه مناسبی بريزيد و رویاجاق بگذاريد. آنگاه پياز را در آن تفت دهيد تا نرم و سبك شود. حالا سير، نمك، فلفل و اورگانو را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس آن را كنار بگذاريد تا خنك شود.
اينك كنار هر گوشت استيك را برش عمیقی بزنيد. سپس پنير چدارو پنیر خامهای را به مواد فراهم كرده بيفزائيد و درون استيك برش زده را با مواد پر كنيد.
حالا استيكها را 6 تا 8 دقيقه گريل كنيد يا در تابه چدنی سرخ نمائيد. اكنون استيك را در ظرف مناسبی قرار دهيد و با سبزيجات بخارپز، پنير و چیلی سرو نمائيد.