تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ژینوس نوروزی
روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز و بادمجان را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و طلائی رنگ شوند.
آنگاه سیر و چیلی را بیفزائید و یك دقیقه، تفت دهید تا عطرشان بلند شود.
سپس گوشت را همراه با نمك و فلفل، درون تابه بریزید و تفت دهید.
حالا آب گوشت و گوجهفرنگی را بیفزائید و سس را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیكه غلیظ شود، بپزید.
اكنون جعفری را نیز درون سس بریزید و پس از 2 دقیقه، آن را از روی حرارت بردارید.
حالا پاستا را بپزید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و سس بادمجان و گوشت را رویش بریزید.