تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
روغن، سبزی معطر، سیر، گوجهفرنگی، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه گوشت را در این سس بخوابانید و یک شب در یخچال نگه دارید.
سپس شیشلیک را روی منقل کباب کنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بگذارید. حالا شیشلیک را با کره معطر حلقهای خرد کرده و گوجهفرنگی بیارائید.
روش تهیه کره معطر: کره را در ظرف مناسبی بریزید. نمک، فلفل، سبزی معطر، آبلیمو و سیر را بیفزائید و خوب مخلوط کنید. آنگاه کره را در فویل بپیچید، آن را رول کنید و در فریزر نگه دارید تا سرد شود.