تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
مرغ و سس گوجهفرنگی را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. آنگاه مرغ را به سیخ بكشید و روی كبابپز یا منقل كباب كنید و آن را گرم نگه دارید. حالا برنج را بخیسانید و بپزید.
سپس كرهی بادامزمینی، آب مرغ، سس چیلی، سس سویا، آبلیمو و شیر نارگیل را در ظرف مناسبی بریزید و 5دقیقه سس را روی حرارت ملایم بجوشانید.
اكنون برنج را در ظرف مناسبی بكشید، مرغ كباب كرده را رویش قرار دهید و قدری از سس فراهم كرده روی كباب بریزید. حال باقیماندهی سس را در كاسهای بریزید و همراه با كباب میل كنید.
نكات خواندنی
برای تهیهی سس گوجهفرنگی در منزل؛ 1 كیلوگرم فلفل دلمهای قرمز را خرد كنید، هستههایش را جدا سازید و در قابلمه بریزید.
آنگاه یكونیم پیمانه سركه به آن بیفزائید و با حرارت ملایم 30 دقیقه بپزید. حالا 1 كیلوگرم گوجهفرنگی را به 4 قسمت برش دهید و به مواد قبل بیفزائید.
بعد از نرم شدن كامل گوجهفرنگی و خنك شدن مایه، آن را درون دستگاه غذاساز پوره كنید.
حالا، 1 قاشق سوپخوری نمك، 4 قاشق سوپخوری شكر، 2 قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی و 1 قاشق سوپخوری پودر فلفل قرمز تند به آن بیفزائید و چند دقیقهی دیگر سس را بجوشانید.
از این مقدار مواد یكو نیم لیتر سس بدست میآید كه به مدت یك ماه در یخچال قابل نگهداری است.