Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

كتف های كبابی

كتف های كبابی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كتف مرغ 12 عدد

 

سس گوجه‌فرنگی 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

برنج 400 گرم

 

كره‌ی بادام‌زمینی 210 گرم

 

آب مرغ 160 میلی‌لیتر (دو‌سوم پیمانه)

 

سس چیلی 2 قاشق چایخوری

 

سس سویا 3 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

شیر نارگیل 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

مرغ و سس گوجه‌فرنگی را در كاسه‌‌ای بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه مرغ را به سیخ بكشید و روی كباب‌پز یا منقل كباب كنید و آن را گرم نگه دارید. حالا برنج را بخیسانید و بپزید.

سپس كره‌ی بادام‌زمینی، آب مرغ، سس چیلی، سس سویا، آبلیمو و شیر نارگیل را در ظرف مناسبی بریزید و 5دقیقه سس را روی حرارت ملایم بجوشانید.

اكنون برنج را در ظرف مناسبی بكشید، مرغ كباب كرده را رویش قرار دهید و قدری از سس فراهم كرده روی كباب بریزید. حال باقیمانده‌ی سس را در كاسه‌ای بریزید و همراه با كباب میل كنید.

نكات خواندنی

برای تهیه‌ی سس گوجه‌فرنگی در منزل؛ 1 كیلوگرم فلفل دلمه‌ای قرمز را خرد كنید، هسته‌‌هایش را جدا سازید و در قابلمه بریزید.

آن‌گاه یك‌ونیم پیمانه سركه به آن بیفزائید و با حرارت ملایم 30 دقیقه بپزید. حالا 1 كیلوگرم گوجه‌فرنگی را به 4 قسمت برش دهید و به مواد قبل بیفزائید.

بعد از نرم شدن كامل گوجه‌فرنگی و خنك شدن مایه، آن را درون دستگاه غذاساز پوره كنید.

حالا، 1 قاشق سوپخوری نمك، 4 قاشق سوپخوری شكر، 2 قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی و 1 قاشق سوپخوری پودر فلفل قرمز تند به آن بیفزائید و چند دقیقه‌ی دیگر سس را بجوشانید.

از این مقدار مواد ‌یك‌و نیم لیتر سس بدست می‌آید كه به مدت یك ماه در یخچال قابل نگه‌داری است.

 

برچسب ها: آشپزی مللکبابغذای مللآموزش کبابانواع کبابكتف های كبابیكتف مرغ تعداد بازديد: 1318 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است