Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 17:47

گوجه شکم پر

گوجه شکم پر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

گوجه فرنگی 6عدد درشت

روغن زیتون یک دوم پیمانه

آرد سوخاری 40گرم

ریحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 1حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

پودر آویشن یک چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

سر گوجه ها را جدا سازیدو  داخل آنها را خالی کنید به گونه ای که دیواره  آن  ضخیم باقی بماند.

حالا نیمی از روغن را در تابه مناسبی بریزید و آرد سوخاری را در آن تفت دهید.

سپس ریحان،جعفری،سیر،نمک ،فلفل و پودر آویشن را اضافه کرده و مخلوط نمایید.

اینک گوشتهای داخل گوجه ها را که خالی کرده بودید به مواد بیفزایید و مخلوط نمائید.

حالا گوجه‌ها را با مواد آماده کرده پر کنید ،در ظرف مناسبی بچینید و  با روغن باقیمانده اندود نمائید و در فر گرم کرده با دمای200 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مقرون به صرفهآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای سبکغذای راحتگوجه شکم پردلمه گوجهمواد لازم برای تهیه گوجه شکم پر تعداد بازديد: 1289 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است