آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
سر گوجه ها را جدا سازیدو داخل آنها را خالی کنید به گونه ای که دیواره آن ضخیم باقی بماند.
حالا نیمی از روغن را در تابه مناسبی بریزید و آرد سوخاری را در آن تفت دهید.
سپس ریحان،جعفری،سیر،نمک ،فلفل و پودر آویشن را اضافه کرده و مخلوط نمایید.
اینک گوشتهای داخل گوجه ها را که خالی کرده بودید به مواد بیفزایید و مخلوط نمائید.
حالا گوجهها را با مواد آماده کرده پر کنید ،در ظرف مناسبی بچینید و با روغن باقیمانده اندود نمائید و در فر گرم کرده با دمای200 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید.