آشپزباشی- سرور چاووشی
بادمجانها و كدوها را از طول به ضخامت 2 میلیمتر ببرید و درون صافی بچینید. رویشان نمك درشت بپاشید. تابه مناسبی را چرب كنید و روی اجاق بگذارید. آنگاه كدو و بادمجان را با هوله كاغذی آشپزخانه خشك كنید و در تابه برشته نمائید.
سپس ورقههای كدو و بادمجان را در بشقاب بچینید و رویشان مخلوط روغن زیتون، سبزی معطر و سیر بریزید و یك ساعت كنار بگذارید تا مزهدار شوند.
در این میان پنیر موزارلا را به مكعبهای كوچكی ببرید و ورقههای كدو و بادمجان را دور مكعبهای پنیر بپیچید و با خلال دندان محكم كنید.