تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
ژامبون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا ترد شود. آنگاه قارچ را بیفزائید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
سپس تخممرغها، شیر و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و قارچ، ژامبون و كدو را به آن بیفزائید و هم بزنید. اینك مایه فریتاتا را در قالبهای چربكرده مافین بریزید و قدری پنیر موزارلا رویشان بپاشید.
حالا قالب را در سینی بگذارید و فریتاتا را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا تخممرغ ببندد و روی فریتاتا طلائیرنگ شود.