Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:12

فریتاتای ژامبون و قارچ

فریتاتای ژامبون و قارچ

shooroshirin6

0 0

آسان

9 نفر

مواد مورد نیاز

 ژامبون ریز خرد كرده 180 گرم

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 250 گرم

 

تخم‌مرغ 6 عدد

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

پنیر چدار رنده كرده یك‌دوم پیمانه

 

كدو سبز رنده كرده  3 عدد

 

پنیر موزارلای رنده كرده 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

ژامبون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا ترد شود. آن‌گاه قارچ را بیفزائید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها، شیر و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و قارچ، ژامبون و كدو را به آن بیفزائید و هم بزنید. اینك مایه فریتاتا را در قالب‌های چربكرده مافین بریزید و قدری پنیر موزارلا رویشان بپاشید.

حالا قالب را در سینی بگذارید و فریتاتا را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا تخم‌مرغ ببندد و روی فریتاتا طلائی‌رنگ شود.

 

برچسب ها: فریتاتای ژامبون و قارچفریتاتای ژامبونفریتاتای قارچآموزش فریتاتافریتاتا تعداد بازديد: 1767 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است