آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
زیتون، سیر، جعفری، روغن زیتون، آبلیمو، نمک، فلفل و ماهی را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
حالا تاپناد زیتون را در کاسه مناسبی بریزید و سرو نمائید.
مواد لازم برای 4 نفر
زیتون سیاه (ریز خرد کرده) یک دوم پیمانه
زیتون سبز (ریز خرد کرده) یک دوم پیمانه
سیر له کرده 2 حبه
جعفری خرد کرده 50 گرم
روغن زیتون دو قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
فیله ماهی کولی پخته یا ماهی تن 200 گرم
آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
زیتون، سیر، جعفری، روغن زیتون، آبلیمو، نمک، فلفل و ماهی را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
حالا تاپناد زیتون را در کاسه مناسبی بریزید و سرو نمائید.