Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

كباب كوبیده با هوموس و تبوله (لبنانی)

كباب كوبیده با هوموس و تبوله (لبنانی)

shooroshirin5

0 0

سخت

6 نفر

مواد مورد نیاز

بلغور  گندم 80 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

گوشت چرخكرده‌ی بره 1 كیلوگرم

 

پیاز رنده كرده 1عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

سیر له كرده 1 حبه

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

خرده نان 75 گرم (1 پیمانه)

 

ماست 200 گرم

 

برگ نعنای ریز خرد كرده یك‌چهارم پیمانه

 

مواد لازم هوموس

 

نخود پخته 600 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

سیر له كرده 1 حبه

 

ارده یك‌سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)

 

آبلیمو یك‌چهارم پیمانه  (60 میلی‌لیتر)

 

آب یك‌سوم پیمانه  (80 میلی‌لیتر)

 

مواد لازم تبوله

 

بلغور گندم ریز یك‌چهارم پیمانه (40 گرم)

 

گوجه‌فرنگی ریز خرد كرده 2 عدد متوسط

 

جعفری ریز خرد كرده 4 پیمانه

 

پیاز قرمز ریز خرد كرده 1عدد كوچك

 

آبلیمو 3 قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

گروه آشپزی

 

بلغور را از شب قبل بخیسانید، در صافی بریزید و با دست بفشارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

آن‌گاه بلغور، گوشت، پیاز، نمك، فلفل، سیر، تخم‌مرغ و خرده‌نان را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا منسجم و چسبنده شود.

سپس آن را 12 قسمت كنید و هر قسمت را به سیخ چوبی بكشید.

حالا در تابه‌ی مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید.

سیخ‌های كباب را در تابه بگذارید و گاهی آنها را زیر و رو كنید تا برشته شوند.

اكنون كباب كوبیده را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با مخلوط ماست و نعنا، هوموس و تبوله میل كنید.

روش تهیه‌ی هوموس: نخود، نمك، سیر، ارده، آبلیمو و آب را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید. دستگاه را روشن كنید تا مخلوط صاف و یكدستی به دست آید.

روش تهیه‌ی تبوله: بلغور را از شب قبل بخیسانید، در صافی بریزید و خوب بفشارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

حالا بلغور، گوجه‌فرنگی‌‌ها، جعفری، پیاز، آبلیمو و روغن زیتون را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیغذای مللانواع کبابتبولهكباب كوبیده با هوموس و تبولهغذای لبنانیآشپزی لبنانیدستور پخت کبابهوموس تعداد بازديد: 2128 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است