گروه آشپزی
بلغور را از شب قبل بخیسانید، در صافی بریزید و با دست بفشارید تا آب اضافیاش گرفته شود.
آنگاه بلغور، گوشت، پیاز، نمك، فلفل، سیر، تخممرغ و خردهنان را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا منسجم و چسبنده شود.
سپس آن را 12 قسمت كنید و هر قسمت را به سیخ چوبی بكشید.
حالا در تابهی مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید.
سیخهای كباب را در تابه بگذارید و گاهی آنها را زیر و رو كنید تا برشته شوند.
اكنون كباب كوبیده را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با مخلوط ماست و نعنا، هوموس و تبوله میل كنید.
روش تهیهی هوموس: نخود، نمك، سیر، ارده، آبلیمو و آب را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید. دستگاه را روشن كنید تا مخلوط صاف و یكدستی به دست آید.
روش تهیهی تبوله: بلغور را از شب قبل بخیسانید، در صافی بریزید و خوب بفشارید تا آب اضافیاش گرفته شود.
حالا بلغور، گوجهفرنگیها، جعفری، پیاز، آبلیمو و روغن زیتون را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.