معصومه فلاحی
برنج را آبکش کرده و دم کنید.
آن گاه پیازچه را به همراه کره تفت دهید تا کمی سبک شود.
سپس مرغ، نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه کنید و اجازه دهید تا رنگ مرغ عوض شود.
بعد قارچ را بیفزائید و تفت دهید تا آبش کشیده شود.
در آخر فلفل دلمه ای را نیز افزوده و اندکی دیگر تفت دهید.
اینک آردی را که در شیر حل کرده اید به مواد بیفزائید و صبر کنید تا مرغ پخته شود و سس اندکی غلیظ شود.
اکنون سس مرغ را از روی اجاق بردارید و خامه را افزوده و مرتب هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود.
حالا پلو را در ظرف مناسبی بکشید و با سس فراهم کرده سرو کنید.