تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری
بادمجانها را از درازا دونیم كنید و به ورقههای ضخیم ببرید. رویشان نمك بپاشید و 30 دقیقه كنار بگذارید. آنگاه بادمجانها را با آب سرد بشوئید و روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود. سپس ورقههای بادمجان را در آرد ذرت بغلتانید و تكان دهید تا آرد اضافیش گرفته شود.
حالا آرد و بیكینگپودر را در ظرف مناسبی بریزید و وسطش حفرهای ایجاد كنید. اكنون آب، شیر نارگیل و تخممرغها را به آرد بیفزائید و مخلوط كنید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود. پودر نارگیل را هم بیفزائید و مخلوط كنید. اینك بادمجانها را در این مایه بزنید و در روغن داغ، سرخ كنید تا طلائیرنگ شود.
حالا بادمجانها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. آنگاه بنیهی بادمجان را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با سس تمرهندی میل كنید.
روش تهیهی سس تمرهندی: همهی مواد لازم را، در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.