آشپزباشی- ایران کوهستانی
ابتدا در قابلمهی مناسبی آب را بجوشانید. آنگاه پاستا را بیفزائید و بپزید تا نرم شود سپس آن را آبكش كنید.
حالا كوفته قلقلیها را لابهلای هم درون ظروف نسوز چربكرده به گنجایش 10 پیمانه بریزید و رویش را با سس و پنیر بپوشانید و در فر بگذارید.
حال خوراك را به مدت 15-20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.
روش تهیهی كوفته قلقلی: در كاسهی مناسبی نان و شیر را مخلوط كنید و 5 دقیقه صبر كنید تا نان در شیر خیس بخورد.
آنگاه گوشت، پیاز، سیر، پنیر و سبزی معطر را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید. حالا در تابهی مناسبی 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی اجاق داغ كنید.
سپس هر بار 1 قاشق چایخوری از مایهی گوشت بردارید و به شكل توپ درآورید و در روغن سرخ كنید.
روش تهیهی سس
كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه آرد را بیفزائید و 3 دقیقه تفت دهید.
سپس شیر را بیفزائید و سس را پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود.
حالا آن را از روی حرارت بردارید و ژامبون، سس خردل و پیازچه را بیفزائید و مخلوط كنید.