تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
به كمك چاقوی تیز روی سوسیسها شكافهائی ایجاد كنید و فلفلهای دلمهای را به اندازهی 3 سانتیمتر خرد كنید.
آنگاه پیازچه را به درازای 4 سانتیمتر ببرید. حالا سوسیس، فلفل دلمهای و پیازچه را مطابق تصویر به سیخ بكشید و روی توری كبابپز قرار دهید.
اكنون روغن زیتون، پاپریكا، نمك، فلفل و سبزی را با هم مخلوط كنید و آن را روی كباب سوسیس بمالید و روی آتش یا كبابپز، برشته كنید.
یادآوری: پاپریكا همان فلفل قرمز شیرین است.