Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

كباب سوسیس

كباب سوسیس

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سوسیس كوكتل 24 عدد

 

فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد درشت

 

فلفل دلمه‌ای زرد 1 عدد درشت

 

پیازچه 4 ساقه‌ی درشت

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

پودر پاپریكا 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

سبزی معطر خردكرده (شوید، ریحان، گشنیز و جعفری)  2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

به كمك چاقوی تیز روی سوسیس‌ها شكاف‌هائی ایجاد كنید و فلفل‌های دلمه‌ای را به اندازه‌ی 3 سانتیمتر خرد كنید.

آن‌گاه پیازچه را به درازای 4 سانتیمتر ببرید. حالا سوسیس، فلفل دلمه‌ای و پیازچه را مطابق تصویر به سیخ بكشید و روی توری كباب‌پز قرار دهید.

اكنون روغن زیتون، پاپریكا، نمك، فلفل و سبزی را با هم مخلوط كنید و آن را روی كباب سوسیس بمالید و روی آتش یا كباب‌پز، برشته كنید.

یادآوری: پاپریكا همان فلفل قرمز شیرین است.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیکبابغذای مللآموزش کبابانواع کبابكباب سوسیس تعداد بازديد: 3084 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است