Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

كتلت مرغ و هویج

كتلت مرغ و هویج

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

لپه 120 گرم

 

پیاز رنده كرده 1 عدد متوسط

 

هویج رنده كرده 1 عدد كوچك

 

سینه‌ مرغ چرخكرده 400 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

گشنیز خرد كرده 100 گرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش

 

لپه را بخیسانید، بپزید و پوره كنید. آن‌گاه لپه، پیاز، هویج، مرغ، تخم‌مرغ، گشنیز، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسه‌ مناسبی بریزید و خوب ورز دهید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود.

حالا روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس هر بار قدری از مایه‌ فراهم كرده را بردارید و به شكل دایره درآورید. اكنون كتلت‌ها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

آن‌گاه كتلت را با گوجه‌فرنگی و لیموترش بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغکتلتآشپزی با هویجكتلت مرغ و هویجانواع کتلتکتلت مرغکتلت هویجآموزش کتلتمواد اولیه کتلت تعداد بازديد: 2079 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است