تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش
لپه را بخیسانید، بپزید و پوره كنید. آنگاه لپه، پیاز، هویج، مرغ، تخممرغ، گشنیز، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس هر بار قدری از مایه فراهم كرده را بردارید و به شكل دایره درآورید. اكنون كتلتها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
آنگاه كتلت را با گوجهفرنگی و لیموترش بیارائید.