تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
فیلهی گوساله را به تكههای درشت خرد كنید و همراه با زیره، فلفل چیلی، تخم گشنیز، روغن زیتون، ماست، سیر و نعنا، در كاسهی مناسبی بریزید.
رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. آنگاه فیله را به سیخ بكشید و روی منقل كباب كنید.
سپس پلوی بلغور را در دیس مناسبی بكشید، كباب را رویش بگذارید و میل كنید.
روش تهیهی پلوی بلغور: بلغور را دو ساعت بخیسانید و در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.
آنگاه بلغور و نمك را در آبجوش بریزید و 5 دقیقه، بپزید. سپس آن را در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود.
بلغور، كشمش، قیسی و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.