آَشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت را شسته، با هوله آشپزخانه خشک کنید و در قسمتهای مختلف گوشت حفره ایجاد نمائید. آنگاه درون آن را با سیر و جعفری پر کنید.
اینک در قابلمه مناسبی روغن و کره را بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا کاملا داغ شود. حالا ران را در روغن تفت دهید تا کاملا برشته شود.
سپس آن را به قابلمه تمیزی انتقال دهید و به میزان کافی آب جوش، زردچوبه، هویج، کرفس و پیاز بریزید و با حرارت ملایم بپزید.
در اواخر پخت رب را نیز تفت دهید و به همراه نمک و فلفل به ژیگو اضافه کنید. هر از گاهی آن را زیرورو کنید تا ژیگو پخته و آبش غلیظ و کم شود.
حالا ژیگو را در دیس مناسبی قرار دهید و با نخود فرنگی، لوبیا سفید و سایر سبزیجات پخته شده بیارائید و از سس باقیمانده رویش بریزید.