آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
کره را در تابه مناسبی روی حرارت آب کنید،آنگاه سیر را در آن تفت دهید. پیازداغ، اسفناج، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
آنگاه چند دقیقه دیگر تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
اینک از نان یوفکا دالیا مربعهایی به ابعاد 10×10 برش بزنید و تا سه لایه آن را با کره آغشته کنید و در قالب مافین قرار دهید .
در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود.
حالا در ظرف مناسبی پاستا، ژامبون، اسفناج و پنیر را مخلوط کنید و کاسههای فیلو را با آن پر کنید و رویش پنیر بریزید و 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.