Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

پیراشکی قارچ جنگلی

پیراشکی قارچ جنگلی

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 قارچ خرد کرده 750 گرم

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

کره 25 گرم

 

تره‌فرنگی حلقه‌ای خرد کرده 2 ساقه

 

آرد برنج 1 قاشق سوپخوری

 

خمیر هزارلا 2 ورق

 

تخم مرغ همزده برای روی خمیر 1 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم نویدی زاده

 

قارچ را در تابه مناسبی بریزید و اندکی نمک رویش بپاشید. آن‌گاه در تابه را بگذارید و صبر کنید تا قارچ آب بیندازد. در این میان، کره را در تابه دیگری بریزید و تره‌فرنگی را در آن تفت دهید. حالا آب قارچ را جدا کنید و کنار بگذارید.

سپس قارچ را همراه با نمک و فلفل به تره‌فرنگی بیفزائید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. اکنون آرد برنج را در آب قارچ حل کنید و به مخلوط قارچ بیفزائید و هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود.

آن‌گاه یکی از دایره‌های خمیر را روی سطح آرد پاشیده، باز کنید و نیمی از مواد فراهم کرده را روی آن بریزید. سپس نیمی از خمیر را روی مواد میانی تا کنید و لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید.

حالا روی خمیر تخم‌مرغ بمالید. پیراشکی بعدی را نیز مانند همین پیراشکی آماده نمائید و آن‌ها را در سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید.

اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و پیراشکی‌ها را به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، بپزید.

 

برچسب ها: روش تهیه پیراشکیانواع پیراشکیپیراشکی قارچ جنگلیپیراشکی قارچپیراشکی سبزیجات تعداد بازديد: 1229 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است