تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم نویدی زاده
قارچ را در تابه مناسبی بریزید و اندکی نمک رویش بپاشید. آنگاه در تابه را بگذارید و صبر کنید تا قارچ آب بیندازد. در این میان، کره را در تابه دیگری بریزید و ترهفرنگی را در آن تفت دهید. حالا آب قارچ را جدا کنید و کنار بگذارید.
سپس قارچ را همراه با نمک و فلفل به ترهفرنگی بیفزائید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. اکنون آرد برنج را در آب قارچ حل کنید و به مخلوط قارچ بیفزائید و هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود.
آنگاه یکی از دایرههای خمیر را روی سطح آرد پاشیده، باز کنید و نیمی از مواد فراهم کرده را روی آن بریزید. سپس نیمی از خمیر را روی مواد میانی تا کنید و لبههای خمیر را به هم بچسبانید.
حالا روی خمیر تخممرغ بمالید. پیراشکی بعدی را نیز مانند همین پیراشکی آماده نمائید و آنها را در سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید.
اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و پیراشکیها را به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، بپزید.