تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
پیاز، سیر، ادویهی كاری، گشنیز، كشمش، بادام زمینی، گوشت، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید.
آنگاه روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
سپس هر بار به اندازهی یك قاشق سوپخوری از این مایه بردارید و به شكل توپ درآورید و در تابه بچینید.
حالا آن را تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.
اكنون كوفتهها را برای پذیرائی به سیخهای چوبی بكشید، سس را در ظرف مناسبی بریزید و سیخهای كوفته را رویش قرار دهید.
روش تهیهی سس: اسفناج را بخارپز كنید. آنگاه آب اضافی اسفناج را بگیرید و آن را ساطوری كنید.
سپس اسفناج، ماست، آبلیمو، پودر زیره و شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.