آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
لپه را بخیسانید، بپزید و پوره كنید. آنگاه گردو، لپه، نمك، فلفل، زردچوبه، تخممرغها، نشاسته، تره و نیمی از ترخون و مرزه را در كاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید تا مایه چسبندهای حاصل شود.
سپس در قابلمه مناسب و جاداری، پیازداغ و زردچوبه بریزید و 1 دقیقه روی اجاق تفت دهید. حالا آب را بیفزائید و بگذارید بجوشد. آنگاه باقیمانده ترخون و مرزه را درون قابلمه بریزید.
اینك هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده بردارید، به شكل توپ درآورید و در قابلمه بریزید. كوفتهها را به مدت 30 دقیقه بپزید و برای پذیرائی در كاسه مناسبی بریزید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید 1 قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی را در یك قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و به سس كوفته بیفزائید.