Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

بورانی بادمجان و گردو

بورانی بادمجان و گردو

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان كبابی ساطوری كرده 8 عدد درشت

سیر له كرده 4 حبه

گردوی خرد كرده 60 گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

ماست چكیده 1 كیلوگرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

بادمجان‌ها، سیر، گردو، نمك و فلفل را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه ماست را بیفزائید و هم بزنید و حالا بورانی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با گردو، نعنا و گل‌محمدی بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با بادمجانبورانی بادمجان و گردوآموزش بورانیانواع بورانیدستور تهیه بورانیبورانی تعداد بازديد: 6430 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است