تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
بادمجانها، سیر، گردو، نمك و فلفل را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه ماست را بیفزائید و هم بزنید و حالا بورانی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با گردو، نعنا و گلمحمدی بیارائید.
بادمجان كبابی ساطوری كرده 8 عدد درشت
سیر له كرده 4 حبه
گردوی خرد كرده 60 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
ماست چكیده 1 كیلوگرم
تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
بادمجانها، سیر، گردو، نمك و فلفل را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه ماست را بیفزائید و هم بزنید و حالا بورانی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با گردو، نعنا و گلمحمدی بیارائید.