تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
فیلههای مرغ، نمك، فلفل، زنجفیل، زعفران و روغن زیتون را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. روی ظرف را بپوشانید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. آنگاه كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید.
فیلههای مرغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس روی هر كرپ، قدری پیاز، فیلهی سرخكرده و گوجهفرنگی خشك بگذارید و آن را به شكل قیف بپیچید. حالا لقمهها را در كاغذ روغنی بپیچید و با برگهای نعنا و گوجهفرنگی مینیاتوری بیارائید.
یادآوری1: برای تهیهی كرپ، 2 عدد تخممرغ، یك دوم پیمانه (125 میلیلیتر) شیر، اندكی نمك، فلفل و 50 گرم آرد را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
روی كاسه را بپوشانید و نیم ساعت كنار بگذارید. آنگاه تابهی مناسب كرپ را روی اجاق بگذارید و قدری چرب كنید. سپس هر بار به اندازهی یك چهارم پیمانه از مایهی كرپ را در تابه بریزید و دو طرف آن را برشته كنید.
یادآوری2: قبل از مصرف گوجهفرنگیهای خشك، آنها را بشوئید و 10 دقیقه، در آب گرم بخیسانید. سپس گوجهفرنگیها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود.
حالا شیشهی در داری را استریل كنید و گوجهفرنگیها را در آن بریزید. اكنون شیشه را با روغن زیتون یا هر روغن مایع دیگری، پر كنید.