آشپزباشی
مطابق با روش نوشتهشده بر روی بسته پاستا، آنها را در ظرف جاداری حاوی آب جوش بپزید. سپس، آب اضافیاش را خالی كنید و درپوشی روی آن بگذارید تا گرم بماند. اكنون روغن را در تابه بزرگی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و با حرارت ملایم، به مدت 5 تا 6 دقیقه یا تا زمانی كه سبك شود، تفت دهید.
آنگاه زیتون و پپرونی را بیفزائید و به مدت 2 دقیقه دیگر، همه مواد را با هم تفت دهید. حالا اسپاگتی را اضافه نمائید و تمامی آنها را خوب با هم تركیب كنید. اینك غذا، آماده پذیرائی است.