طرز تهيه نخود با ارده ( حمص باللحمه):
نخود پخته را با ماست ، ارده ، آب ليمو ، روغن زيتون، نمك و فلفل دردستگاه مخلوط كن بريزيد تا موادي يكدست و نرم به دست آيد . مخلوط حاصل شده ، مايعي غليظ و زرد رنگ است.
مخلوط را در ظرفي كم عمق بريزيد و روي آن را با جعفري خرد شده ، سماق و زيتون تزيين کرده و روي آن را روغن زيتون بريزيد.
طرز تهيه:
1گوشت بدون چربي را ريز خرد كنيد و سپس در روغن سرخ نماييد.
بعد از بخار شدن آب گوشت ، ادويه و نمك را بیفزایید و بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه با حرارت ملايم ، خوب تفت بخورد.
خلال بادام و پسته را جداگانه سرخ كنيد.
نخود و ارده ي از قبل آماده شده را در ظرفي كم عمق بريزيد و سپس گوشت سرخ شده را روي آن بريزيد و با خلال بادام و يا صنوبر تزيين كنيد.
صنوبر همان دانه كاج است كه در آشپزي مديترانه اي كاربرد فراوان دارد.