گروه آشپزی
كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه كدو را قدری در آن تفت دهید. سپس كدو را از تابه درآورید، قارچ را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا در كاسه مناسبی، تخممرغها، نمك و فلفل را مخلوط كنید و در تابه بپزید.
اكنون املت را در بشقاب مناسبی برگردانید، مخلوط سبزی را رویش بریزید و پنیر بپاشید و یك طرف املت را روی مواد برگردانید. سپس سس فراهم كرده را رویش بریزید و با جعفری بیارائید.
روش تهیه سس: یك قاشق سوپخوری كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه باقیمانده مواد را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید.
یادآوری: توجه داشته باشید كه قارچ و كدو باید بسیار نازك حلقهای خرد شود.