تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
گل كلم، برنج، هویج، زرشك، جعفری و كره را مخلوط كنید. آنگاه مرغ پخته و فلفل دلمهای را بیفزائید. سپس تخممرغها را با چنگال بزنید و با شیر، زعفران، آبلیمو و ادویه مخلوط نمائید.
حالا بیكینگپودر را با آرد مخلوط كنید و همراه با مخلوط تخممرغ به مایهی كوكو بیفزائید. اكنون مایهی فراهم كرده را در تابهی دارای روغن داغ بریزید و بگذارید دو طرف كوكو روی اجاق برشته شود.
روزه داران بخوانند
در تمام ایام ماه مبارك رمضان به علت نظم خاص و مقرر شدهی وعدههای غذائی (آغاز زمان تناول و پایان آخرین وعده مشخص است) و با توجه به زمان طولانیتری كه بین آغاز روزهگیری بعد از پایان سحری و ادامهی آن تا زمان افطار وجود دارد، باید تغییراتی در نوع مواد غذائی مصرفی و مقدار آنها در افطار، شام، فاصلهی شام تا خوابیدن و سحری بوجود بیاید.