تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
بادام هندی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در آب جوش بخیسانید و در صافی بریزید.
آنگاه بادام هندی را در دستگاه غذاساز پوره كنید و خامه و تخممرغ را به آن بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا سس یكدستی حاصل شود.
حالا باقیماندهی مواد را به جز روغن و كرهی آبكرده، به سس فراهم كرده بیفزائید و چند ثانیهی دیگر دستگاه غذاساز را روشن كنید تا مایه صاف و یكدست شود.
اكنون مایهی كباب را در كاسهی مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
سینی گریل و 8 سیخ چوبی خیسانده در آب را با روغن مایع چرب كنید و قدری آب سرد كنار دستتان بگذارید.
اینك مایهی فراهمكرده را به هشت قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را با دست مرطوب به اندازهی تقریبی 15 سانتیمتر به سیخ بكشید.
كبابها را در سینی فر بچینید و به مدت تقریبی 4 دقیقه زیر گریل گرم كردهی فر برشته كنید.
سپس به كمك قلممو روی كبابها كرهی آبكرده بمالید و چند دقیقهی دیگر، آن را برشته كنید.
آنگاه كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با سالاد سبزی میل كنید.
یادآوری: میتوانید كباب مرغ را در تابهی چربكرده بچینید و روی اجاق برشته كنید.