تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
4 ظرف نسوز مخصوص سوفله را به گنجایش 180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه) چرب كنید و كنار بگذارید.
آنگاه سیبزمینیها را به تكههای 4 سانتیمتری خرد كنید.
سپس سیبزمینی و سیر را در ظرف نسوز مناسبی بریزید و رویش روغن بپاشید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی یك و نیم ساعت در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.
حال آن را پوره كنید و در كاسهی مناسبی بریزید. اكنون خامه، گوجهفرنگی، آویشن و زردهی تخممرغها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
آنگاه 4 عدد سفیدهی تخممرغ را در كاسهی دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
حالا سفیدههای تخممرغ را در دو نوبت به مخلوط سیبزمینی بیفزائید و به آرامی هم بزنید تا حجم سفیدهها از بین نرود!
اینك مایهی فراهم كرده را در ظرفهای مخصوص سوفله بریزید و در سینی فر بگذارید.
سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیكه سوفله طلائی رنگ شود، بپزید.