تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
هشت سیخ چوبی را در آب بخیسانید تا هنگامی كه روی آتش قرار میگیرند، نسوزند! ماهی را بشوئید و با هولهی كاغذی آشپزخانه خشك كنید.
آنگاه آن را مكعبی خرد كنید و كنار بگذارید. سپس پوست لیمو را رنده كنید و آبش را بگیرید و نگه دارید.
حالا ماهی، گوجهفرنگی و كامكوات را بهطور یك در میان، به سیخ بكشید.
پوست لیمو، سیر، جعفری و 4 قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در كاسهی مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 2 ساعت، ماهی را در این مخلوط نگه دارید.
اكنون روی ماهی نمك و فلفل بپاشید و روی منقل یا كبابپز برشته كنید. اینك كاهو را در ظرف مناسب پذیرائی بریزید.
آبلیمو و باقیماندهی روغن زیتون را روی كاهو بریزید و اندكی نمك و فلفل بپاشید، آنگاه كباب ماهی را كنارش بگذارید و میل كنید.