Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

كباب ماهی شوریده با كامكوات

كباب ماهی شوریده با كامكوات

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

فیله‌ی ماهی شوریده 600 گرم

 

لیموترش 1 عدد

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری 600 گرم

 

كامكوات چهار قاچ كرده 200 گرم

 

سیر ریز خرد كرده 2 حبه

 

جعفری ریز خرد كرده نصف یك دسته‌ی كوچك

 

روغن زیتون 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

كاهوی خرد كرده 2 پیمانه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

هشت سیخ چوبی را در آب بخیسانید تا هنگامی كه روی آتش قرار می‌گیرند، نسوزند! ماهی را بشوئید و با هوله‌ی كاغذی آشپزخانه خشك كنید.

آن‌گاه آن را مكعبی خرد كنید و كنار بگذارید. سپس پوست لیمو را رنده كنید و آبش را بگیرید و نگه دارید.

حالا ماهی، گوجه‌فرنگی و كامكوات را به‌طور یك در میان، به سیخ بكشید.

پوست لیمو، سیر، جعفری و 4 قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 2 ساعت، ماهی را در این مخلوط نگه دارید.

اكنون روی ماهی نمك و فلفل بپاشید و روی منقل یا كباب‌پز برشته كنید. اینك كاهو را در ظرف مناسب پذیرائی بریزید.

آبلیمو و باقیمانده‌ی روغن زیتون را روی كاهو بریزید و اندكی نمك و فلفل بپاشید، آن‌گاه كباب ماهی را كنارش بگذارید و میل كنید.

 

برچسب ها: غذای دریاییآموزش کبابانواع کبابكباب ماهی شوریده با كامكواتدستور کبابپخت کبابکباب ماهی تعداد بازديد: 3362 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است