تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
دو قاشق سوپخوری از روغن را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط گرم كنید. آنگاه پنیر را بیفزائید و 3-4 دقیقه تفت دهید تا پنیر طلائی رنگ شود.
سپس پنیر را از قابلمه درآورید و كنار بگذارید. حالا باقیماندهی روغن را در همان قابلمه بریزید و حرارت اجاق را كم كنید.
سپس هل و برگ بو را نیز بیفزائید و 20-25 ثانیه تفت دهید. اینك پیاز را بیفزائید و 4-5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود.
اكنون سیر و زنجفیل را اضافه كنید و هم بزنید تا جائیكه پیاز طلائی رنگ شود. سپس تخمگشنیز، زردچوبه و پودر چیلی را هم درون خوراك بریزید و یك دقیقه تفت دهید.
اكنون گوجهفرنگی، آب گرم و نمك را به خوراك بیفزائید، در قابلمه را بردارید و خوراك را 8 دقیقه بجوشانید تا به روغن بیفتد.
حالا پنیر و نخودفرنگی را درون خوراك بریزید و 5 دقیقهی دیگر آن را بپزید.
آنگاه ادویهی گرام ماسالا، خامه و گشنیز را به خوراك بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اینك خوراك نخودفرنگی و پنیر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.