آشپزباشی
در ظرف مناسبی، میگو، نمك، سیبزمینی، پیاز، سیر، جعفری، گشنیز، زردچوبه و ادویه كاری را با هم مخلوط كنید. سپس تخممرغها را بیفزائید و مخلوط را كمی ورز دهید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود.
آنگاه در قابلمهای، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا روغن، داغ شود.
حالا دست خود را كمی مرطوب كنید و هر بار از مایه به اندازه یك گردو بردارید و به شكل بیضی یا گرد درآورید. بعد آنها را در روغن سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
اكنون كتلت را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.