آشپزباشی- رضا احمدی
آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. آنگاه مایه خمیر ، شکر و آب را مخلوط کرده و 5 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.
سپس مایه خمیر را به آرد اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید.
تخممرغ و روغن را نیز به مخلوط خمیر اضافه کرده و آن را خوب ورز دهید. بعد روی خمیر را سلفون کشیده و به مدت 30 – 40 دقیقه به آن استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.
حالا خمیر پیتزا را در ظرف مناسب فر باز کرده، سطحش را با سس گوجه فرنگی آغشته کنید و مقداری پنیر روی خمیر بریزید.
اینک اسفناج، قارچ و سیر را روی خمیر قرار دهید و در آخر باقیمانده پنیر را روی مواد بریزید و پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.