Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 22 مهر 1403 - 17:52

پیتزا اسفناج

پیتزا  اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 عدد پیتزا

آرد  500 گرم

نمک  یک دوم قاشق چایخوری

مایه خمیر  یک قاشق سوپخوری

شکر   1قاشق سوپخوری

آب ولرم  250 میلی لیتر

تخم مرغ  1 عدد

روغن   50 گرم

سس گوجه فرنگی  2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا رنده کرده  200 گرم

اسفناج  200 گرم

قارچ خرد کرده 150 گرم

سیر له کرده 2 حبه

آشپزباشی- رضا احمدی

آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه مایه خمیر ، شکر و  آب را مخلوط کرده و 5 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.

سپس مایه خمیر را به آرد اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید.

تخم‌مرغ و روغن را نیز به مخلوط خمیر اضافه کرده و آن را خوب ورز دهید. بعد روی خمیر را سلفون کشیده و به مدت 30 – 40 دقیقه به آن استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.

حالا خمیر پیتزا را در ظرف مناسب فر باز کرده، سطحش را با سس گوجه فرنگی آغشته کنید و مقداری پنیر روی خمیر بریزید.

اینک اسفناج، قارچ و سیر را روی خمیر قرار دهید و در آخر باقیمانده پنیر را روی مواد بریزید و  پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.

برچسب ها: غذای مللانواع پیتزاآشپزباشیپیتزا اسفناجانواع فست فودروش تهیه پیتزا اسفناجمواد لازم برای تهیه پیتزا اسفناج تعداد بازديد: 959 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است