تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مرضیه مرشدی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید. كلم براكلی را در آبجوش بپزید و بعد در آبكش بریزید. حال آن را به قطعات كوچكتر، خرد كنید و كنار بگذارید.
آنگاه تخممرغها و سفیدهها را در كاسه بزرگی، با هم مخلوط كنید و هم بزنید و سپس شیر را به آن بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید. اكنون پنیر موزارلا، كلم براكلی، نمك و فلفل را به مایه بیفزائید و مخلوط كنید.
حال فنجانهای مورد نظر را چرب كنید و در سینی قرار دهید. مایه فراهم كرده را بهطور مساوی در فنجانها بریزید و رویشان را با پنیر چدار بپوشانید.
اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت 30-40دقیقه مخلوط تخممرغ را بپزید تا روی آن طلائیرنگ شود.