آشپزباشی – سرور چاووشی
در قابلمه مناسبی آب را بجوشانید. آنگاه نمك، زردچوبه، روغن و ورقههای لازانیا را بیفزائید، تا نرم شود. ورقههای لازانیا را به آرامی در آبكش بریزید و قدری آب ولرم روی آن بدهید.
آنگاه هویج، كرفس، فلفل دلمهای، گوشت چرخكرده، نمك و فلفل را در كاسهای بریزید و با هم مخلوط كنید. اینك ظرف نسوزی را با گنجایش 4 لیتر چرب كنید. حالا یك ردیف لازانیا در آن بچینید، رویش را قدری از مواد فراهم كرده بریزید و پنیر بپاشید.
این كار را تكرار كنید تا ورقههای لازانیا، مواد و پنیر تمام شود بطوریكه روی مواد با پنیر پوشیده شود. اكنون ظرف لازانیا را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 45 دقیقه بگذارید تا بپزد و سطح آن طلائی رنگ شود.
یادآوری 1: برای تفت دادن گوشت چرخكرده؛ ابتدا كمی روغن مایع و پیاز سرخكرده در تابهای بریزید، گوشت را در آن بریزید و روی حرارت تفت دهید. حالا كمی نمك، فلفل و ادویه مخلوط به آن بیفزائید و كنار بگذارید تا خنك شود.
یادآوری 2: این دستور را نیز میتوانید به روش بیان شده در صفحه لازانیای اسفناج تهیه نمائید.
یادآوری 3: در این دستور میتوانید از 2 پیمانه سس سفید نیز لابهلای مواد استفاده كنید.