Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

كوكوی گوشت و سبزی

كوكوی گوشت و سبزی

shooroshirin1

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

روغن برای سرخ كردن 60 میلی‌لیتر

 

سیب‌زمینی مكعبی خرد كرده 3 عدد متوسط

 

كدو سبز مكعبی خرد كرده 3 عدد متوسط

 

گوشت چرخكرده  250 گرم

 

بادمجان پوست كنده و مكبی خرد كرده 3 عدد

 

لوبیا سبز خرد كرده و پخته 250 گرم

 

پیاز سرخكرده 1 عدد متوسط

 

تخم‌مرغ 5 عدد

 

زعفران حل كرده 2 قاشق سوپخوری

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

گل سرخ آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق چایخوری

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مرضیه مرشدی

 

فر را با دمای 175 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه تابه را روی حرارت قرار دهید وسیب‌زمینی را در روغن سرخ كنید.سپس سیب‌زمینی را از روغن درآورید و روی هوله‌ كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.

حالا كدو را نیز در همان تابه تفت دهید تا قدری نرم شود. اكنون گوشت را بیفزائید و تفت دهید و تابه را از روی اجاق بردارید تا مواد اندكی خنك شوند. اینك بادمجان را نیز در روغن تفت دهید تا نرم و طلائی رنگ شود. سپس آن را روی هوله‌ كاغذی آشپزخانه قرار دهید و روغن اضافیش را بگیرید.

حالا سیب‌زمینی، كدو،‌گوشت، بادمجان، لوبیا سبز و پیاز را در كاسه‌ بزرگی بریزید و مخلوط كنید.

تخم‌‌مرغ‌ها را در كاسه‌ دیگری بریزید و با همزن دستی هم بزنید. آن‌گاه زعفران، ادویه، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را به تخم‌مرغ‌ها بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مخلوط تخم‌مرغ را به گوشت و سبزی بیفزائید و خوب هم بزنید.

سپس مایه‌ فراهم كرده را در قالب چربكرده، به گنجایش تقریبی 1/5 لیتر (6 پیمانه) بریزید و كوكو را 15-20 دقیقه در فر بپزید. اكنون كوكو را از قالب درآورید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: آشپزی با گوشتانواع کوکوکوکوآموزش کوکوكوكوی گوشت و سبزیکوکوی گوشتکوکوی سبزیمواد اولیه کوکو تعداد بازديد: 1380 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است