تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مرضیه مرشدی
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم كنید و روغن را در تابه مناسبی بریزید. آنگاه تابه را روی حرارت قرار دهید وسیبزمینی را در روغن سرخ كنید.سپس سیبزمینی را از روغن درآورید و روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.
حالا كدو را نیز در همان تابه تفت دهید تا قدری نرم شود. اكنون گوشت را بیفزائید و تفت دهید و تابه را از روی اجاق بردارید تا مواد اندكی خنك شوند. اینك بادمجان را نیز در روغن تفت دهید تا نرم و طلائی رنگ شود. سپس آن را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید و روغن اضافیش را بگیرید.
حالا سیبزمینی، كدو،گوشت، بادمجان، لوبیا سبز و پیاز را در كاسه بزرگی بریزید و مخلوط كنید.
تخممرغها را در كاسه دیگری بریزید و با همزن دستی هم بزنید. آنگاه زعفران، ادویه، نمك، فلفل و رب گوجهفرنگی را به تخممرغها بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مخلوط تخممرغ را به گوشت و سبزی بیفزائید و خوب هم بزنید.
سپس مایه فراهم كرده را در قالب چربكرده، به گنجایش تقریبی 1/5 لیتر (6 پیمانه) بریزید و كوكو را 15-20 دقیقه در فر بپزید. اكنون كوكو را از قالب درآورید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.