آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
ابتدا بادمجان را همراه با روغن، در تابهی مناسبی روی اجاق تفتدهید و در صافی بریزید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
سیب زمینی را نیز در آن تفت دهید تا طلائیرنگ شود و آن را هم در صافی بریزید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
حالا به باقیماندهی روغن، فلفل دلمهای، ذرت، بادام، زردچوبه، زیره، پودر تخم گشنیز، نمك و فلفل سیاه را بیفزائید و كاملاً مخلوط سازید.
اینك شعله را خاموش كنید. بادمجان و سیبزمینی را بیفزائید و پس از تركیب كردن تمام مواد، شكر و آبلیمو را اضافه كنید و گرم نگهدارید.
اكنون برنج را مطابق دستورالعملهای گذشته، آبكش و سپس دم كنید. پس از دم كشیدن، با مواد آمادهی گرم تركیب سازید و در دیس بكشید.
میتوانید در صورت تمایل رویش را با برنج زعفرانی بیارائید.
نكتههای خواندنی
بهتر است بدانید كه میتوانید ادویهها را هنگام مصرف، پودر و یا نیمكوب كنید و در تابهی گودی بدون روغن تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد.
البته باید توجه داشته باشید كه فقط در هنگام مصرف از این روش استفاده كنید كه اگر ادویهها را پودر كنید و یا تفت دهید و برای مصرف آتی نگهدارید عطر خود را از دست خواهند داد.