تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
عدس را بپزید و كنار بگذارید.
آنگاه روغن زیتون را در تابهی مناسبی بریزید، پیاز، سیر و دانهی صنوبر را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز نرم شود و دانهی صنوبر قدری طلائی رنگ گردد.
سپس عدس، پورهی سیبزمینی، مخلوط پیاز و دانهی صنوبر، ریحان، خردل، پنیر، زردهی تخممرغ و خرده نان (70 گرم) را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
اینك از مایهی فراهم كرده 6 برگر درست كنید و در خردهنان اضافی (50 گرم) بغلتانید. حالا برگرها را به مدت تقریبی یك ساعت در یخچال قرار دهید.
اكنون دو طرف برگرها را در روغن داغ سرخ كنید تا طلائیرنگ شود. برگرها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
آنگاه برگرها را همراه با كاهو درون نان قرار دهید و با سس فلفل میل كنید.
یادآوری: برای تهیهی سس فلفل؛ 160 میلیلیتر خامه را با 2 قاشق سوپخوری سس فلفل مخلوط كنید.