آشپزباشی - کیان رنجبر
پیاز را همراه با روغن در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید. سیر را نیز اضافه کنید. آنگاه مرغ را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.
حالا ادویهجات، نمک و چیلی را اضافه کنید و پس از چند دقیقه لوبیا را نیز بیفزائید. سپس هات سس را اضافه کنید و کاملا مخلوط نمائید تا چاشنیها به صورت یکنواخت مخلوط شوند.
اینک مواد فراهم کرده را از روی حرارت برداشته و با مقداری پنیر و سس سفید مخلوط نمایید و ظرفهای مورد نظر را پر کنید.
حالا با یک لایه سس سفید و پنیر سطح گراتن را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا سطح گراتن برشته شود.