تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
سیبزمینیها را بپزید و پوره كنید و كنار بگذارید تا سرد شود. همچنین هویج و كدو حلوائی را به مكعبهای 2 سانتیمتری ببرید.
آنگاه هویج، كدو حلوائی، پیاز، نخودفرنگی و كلم را در ظرفهای جداگانه، در آب جوش بپزید و آبكشی كنید.
سپس پورهی سیبزمینی، مخلوط سبزی پخته و تخممرغها را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید.
حالا كره و روغن را در تابهی مناسب 28 سانتیمتر بریزید و روی اجاق گرم كنید.
اكنون مایهی فراهم كرده را در تابه بریزید، با پشت قاشق صاف كنید و دو طرفش را برشته كنید تا طلائی رنگ شود.
اینك ترتیلا را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید.