تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید. آنگاه آب مرغ را افزوده و پیوسته سوپ را هم بزنید تا غلیظ شود. حال قارچ را بیفزائید و نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید. اینک خامه را درون سوپ بریزید و آن را برای پذیرائی در سوپخوری بکشید.
یادآوری: میتوانید به جای آب مرغ یا گوشت از پودر عصاره مرغ یا گوشت استفاده کنید.
یادآوری: در صورت دلخواه یک قاشق سوپخوری جعفری ریز خرد کرده به سوپ بیفزائید.