تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
همه مواد كوفته را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا سس كوفته را فراهم كنید و آن را روی حرارت بجوشانید.
سپس هربار از مایه كوفته، به اندازه یك گردو بردارید و به شكل توپ درآورید. كوفتهها را در سس جوشان قرار دهید و 20-25 دقیقه بپزید. اكنون كوفته را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز بیارائید.
روش تهیه سس كاری: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه چوب دارچین و برگبو را بیفزائید و تفت دهید. حالا هل، میخك، پیاز و نمك را افزوده و تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود.
سپس زنجفیل و سیر را بیفزائید و اندكی تفت دهید. اكنون گوجهفرنگی، رب گوجهفرنگی، تخم گشنیز، زیره، ادویه گرامماسالا، زردچوبه و پودر كاری را بیفزائید. حرارت را كم كنید و ماست و آب را نیز افزوده و مخلوط كنید.