Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

اُردور پاستا‌ی صدفی

اُردور پاستا‌ی صدفی

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

پاستا صدفی شكل250 گرم

 

كنسرو ماهی تن نصف 1 قوطی

 

ذرت كنسروی نصف 1 قوطی 450 گرمی

 

فلفل‌دلمه‌ای خرد كرده نصف یك عدد

 

جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

سس مایونز 125 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه  به میزان لازم

 

گوجه‌فرنگی برای تزئین به میزان لازم

 

لیمو تازه برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی – فاطمه درویش

 

پاستا را در‌ آب‌جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بپزد و بعد در آبكش بریزید. آن‌گاه كنسرو ماهی تن را در صافی بریزید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

سپس آن را با چنگال له كنید و در كاسه‌ مناسبی بریزید. حال ذرت، فلفل دلمه‌ای، جعفری، سس مایونز، آبلیمو و فلفل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

 اكنون مایه‌ فراهم كرده را در یخچال بگذارید تا سرد شود. اینك پاستا را با مخلوط ماهی پر كنید و با گوجه‌فرنگی و لیمو بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: طرز تهیه اُردورمواد اولیه اُردورآموزش اُردوراُردوراُردور پاستا‌انواع اُردور تعداد بازديد: 1318 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است