Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

مَلْفوف

مَلْفوف

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

نمك به میزان لازم

 

كلم برگ 1 عدد درشت

 

مواد لازم میانی

 

كره 3 قاشق سوپخوری

 

سیر ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

برنج خیسانده سه‌چهارم پیمانه

 

نعنای خشك 4 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

گوشت چرخكرده 1 كیلوگرم

 

پودر دارچین 1 قاشق سوپخوری

 

میخك آسیاب كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

جوز هندی رنده كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

آب گوشت یا قلم 2 لیتر(8 پیمانه)

 

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

نعنا خشك 1 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

 

ظرف بزرگی را از آب پر كنید، كمی نمك به آن بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آن‌گاه قسمت سفت كلم را جدا كنید و دور بریزید و آن را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در آب جوش بگذارید تا برگ‌های كلم قدری نرم شوند.

حالا كلم را از قابلمه درآورید و صبر كنید تا خنك شود. سپس برگ‌های كلم را به آرامی از هم جدا كنید. اینك روی هر برگ قدری از مواد میانی فراهم كرده بریزید، دو طرف برگ را روی مواد میانی تا كنید و بعد آن را از یك طرف رول كنید.

 اكنون كف قابلمه مناسبی را با برگ كلم بپوشانید و ملفوف‌ها را چسبیده به هم روی آن قرار دهید. سپس بشقاب مناسبی روی ملفوف بگذارید و جسم سنگینی رویش قرار دهید تا رول‌های كلم باز نشوند.

 حالا سس را روی ملفوف بریزید و آن را روی اجاق بگذارید تا بپزد و آبش كشیده شود. آن‌گاه ملفوف را برای پذیرایی در دیس مناسبی بكشید.

روش تهیه مواد میانی: كره را در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید، آن‌گاه سیر را در آن تفت دهید و رب گوجه‌فرنگی را بیفزایید و یك دقیقه، تفت دهید. سپس این مواد را با برنج، نعنا، آبلیمو، گوشت و ادویه مخلوط كنید.

روش تهیه سس: آب گوشت، پیاز، نعنا و رب گوجه‌فرنگی را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد و داغ شود.

یادآوری: این غذا می‌‌باید بدون آب باشد.

 

برچسب ها: آشپزی با کلمآشپزباشیاعظم گلزارمنشمَلْفوفآموزش مَلْفوفطرز تهیه مَلْفوفانواع مَلْفوفدستور مَلْفوفمواد اولیه مَلْفوف تعداد بازديد: 1579 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است