آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
ظرف بزرگی را از آب پر كنید، كمی نمك به آن بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آنگاه قسمت سفت كلم را جدا كنید و دور بریزید و آن را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در آب جوش بگذارید تا برگهای كلم قدری نرم شوند.
حالا كلم را از قابلمه درآورید و صبر كنید تا خنك شود. سپس برگهای كلم را به آرامی از هم جدا كنید. اینك روی هر برگ قدری از مواد میانی فراهم كرده بریزید، دو طرف برگ را روی مواد میانی تا كنید و بعد آن را از یك طرف رول كنید.
اكنون كف قابلمه مناسبی را با برگ كلم بپوشانید و ملفوفها را چسبیده به هم روی آن قرار دهید. سپس بشقاب مناسبی روی ملفوف بگذارید و جسم سنگینی رویش قرار دهید تا رولهای كلم باز نشوند.
حالا سس را روی ملفوف بریزید و آن را روی اجاق بگذارید تا بپزد و آبش كشیده شود. آنگاه ملفوف را برای پذیرایی در دیس مناسبی بكشید.
روش تهیه مواد میانی: كره را در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید، آنگاه سیر را در آن تفت دهید و رب گوجهفرنگی را بیفزایید و یك دقیقه، تفت دهید. سپس این مواد را با برنج، نعنا، آبلیمو، گوشت و ادویه مخلوط كنید.
روش تهیه سس: آب گوشت، پیاز، نعنا و رب گوجهفرنگی را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد و داغ شود.
یادآوری: این غذا میباید بدون آب باشد.