Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:01

حلقه‌های برشته سیب‌زمینی

حلقه‌های برشته سیب‌زمینی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی 3 عدد درشت

خامه 80  میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

كره نرم  یك چهارم پیمانه (حدود 60 گرم)

پیاز سرخكرده  1 نصفه

پیازچه خرد كرده 3 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل  به میزان لازم

آرد حدود 100گرم

پودر سیر 2 قاشق سوپخوری

پودر پیاز  1 قاشق سوپخوری

پاپریكا 1 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس

سس مایونز 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

دوغ 60 میلی لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

جعفری ریز خرد كرده  2 قاشق سوپخوری

پیازچه حلقه‌ای خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

شوید خرد كرده 1 قاشق چایخوری

پودر خردل یك دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران كوهستانی

 

سیب زمینی‌ها را بپزید، خامه و كره را به آن بیفزائید و پوره كنید. آن‌گاه پیاز سرخكرده، پیازچه، نمك و فلفل را افزوده و مخلوط كنید. سپس مخلوط فراهم كرده را در سینی مناسبی پهن كنید، رویش را بپوشانید و 4-6 ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون با برشگری به قطر 3-4 سانتیمتر دایره‌هائی از خمیر درآورید و وسط هر كدام با برشگر كوچك‌تری حفره‌هائی ایجاد كنید تا به شكل دونات درآید.

آرد، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریكا را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا رینگ‌های سیب زمینی را ابتدا در مخلوط آرد، سپس در تخم‌مرغ و دوباره در مخلوط آرد بغلتانید. رینگ‌ها را در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید و 4-6 ساعت در فریزر نگه دارید. روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا كاملا داغ شود.

رینگ‌ها را در روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند. اینك آن‌ها را روی هوله كاغذی قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود و رویشان نمك و فلفل بپاشید. رینگ‌های سیب‌زمینی را گرم، همراه با سس میل كنید.

یادآوری: برای تهیه سس؛ همه مواد لازم را با هم مخلوط كنید. 

 

برچسب ها: آشپزي با سيب زمينيآموزش سيب زميني برشتهمواد لازم حلقه هاي سيب زمينينحوه تهيه حلقه هاي برشته تعداد بازديد: 1474 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است