تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران كوهستانی
سیب زمینیها را بپزید، خامه و كره را به آن بیفزائید و پوره كنید. آنگاه پیاز سرخكرده، پیازچه، نمك و فلفل را افزوده و مخلوط كنید. سپس مخلوط فراهم كرده را در سینی مناسبی پهن كنید، رویش را بپوشانید و 4-6 ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون با برشگری به قطر 3-4 سانتیمتر دایرههائی از خمیر درآورید و وسط هر كدام با برشگر كوچكتری حفرههائی ایجاد كنید تا به شكل دونات درآید.
آرد، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریكا را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا رینگهای سیب زمینی را ابتدا در مخلوط آرد، سپس در تخممرغ و دوباره در مخلوط آرد بغلتانید. رینگها را در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید و 4-6 ساعت در فریزر نگه دارید. روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا كاملا داغ شود.
رینگها را در روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند. اینك آنها را روی هوله كاغذی قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود و رویشان نمك و فلفل بپاشید. رینگهای سیبزمینی را گرم، همراه با سس میل كنید.
یادآوری: برای تهیه سس؛ همه مواد لازم را با هم مخلوط كنید.