آشپزباشی - معصومه فلاحی
گوشت، سیر، پیاز، نمک، فلفل و آویشن را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه از گوشت 8 عدد کوفتهریزه تهیه کرده و در مخلوط کره و روغن تفت دهید.
سپس رب گوجهفرنگی را بیفزائید و مخلوط نمائید.
حالا آب را اضافه کنید و اجازه دهید کوفتهها بپزد و سس غلیظ شود.
آن را کنار بگذارید.
اینک آرد، نشاسته، نمک، فلفل، بیکینگپودر و ریحان را در کاسه مناسبی بریزید، شیر را کم کم بیفزائید تا مواد صاف و یکدستی حاصل شود حالا قالب ساوارین مربع شکلی به ابعاد 5 سانتیمتر را چرب کنید و از مواد تا نیمه قالب بریزید.
سپس روی هر کدام یک عدد کوفته ریزه به همراه قدری سس و پنیر بریزید.
اینک در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه آن را بپزید تا طلایی شود.
سپس با زیتون، گوجه و سس خردل آن را بیارائید.