Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

ساوارین میت بال و پنیر

ساوارین میت بال و پنیر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر 

گوشت چرخکرده 200 گرم

سیر له کرده 1 حبه

پیاز رنده  کرده 1 عدد

نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم

کره و روغن به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری

آب جوش یک‌سوم پیمانه

آرد سفید 1 پیمانه

نشاسته ذرت 1  قاشق سوپخوری

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

ریحان خشک یک‌دوم قاشق چایخوری

شیر 1 پیمانه

پنیر موزارلا یه میزان لازم

آشپزباشی - معصومه فلاحی

گوشت، سیر، پیاز، نمک، فلفل و آویشن را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه از گوشت 8 عدد کوفته‌ریزه تهیه کرده و در مخلوط کره و روغن تفت دهید.

سپس رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و مخلوط نمائید.

حالا آب را اضافه کنید و اجازه دهید کوفته‌ها بپزد و سس غلیظ شود.

آن را کنار بگذارید.

اینک آرد، نشاسته، نمک، فلفل، بیکینگ‌پودر و ریحان را در کاسه مناسبی بریزید، شیر را کم کم بیفزائید تا مواد صاف و یکدستی حاصل شود حالا قالب ساوارین مربع شکلی به ابعاد 5 سانتیمتر را چرب کنید و از مواد تا نیمه قالب بریزید.

سپس روی هر کدام یک عدد کوفته ریزه به همراه قدری سس و پنیر بریزید.

اینک در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه آن را بپزید تا طلایی شود.

سپس با زیتون، گوجه و سس خردل آن را بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیساوارینطرز تهیه ساوارینشور و شیرینساوارین میت بال و پنیرساوارین میت بالساوارین پنیردستور تهیه ساوارین میت بال و پنیرروش تهیه ساوارین میت بال و پنیر تعداد بازديد: 694 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است