تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
ماست، سركه، نیمی از سیر و نیمی از زنجفیل را در ظرف مناسبی بریزید، آنگاه گوشت را در این مخلوط بخوابانید، رویش را بپوشانید و یك شب یا دستكم سه ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید. حالا ادویهها را بیفزائید و تفت دهید تا عطرشان بلند شود.
اینك پیاز، باقیماندهی سیر و باقیماندهی زنجفیل را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز قدری طلائیرنگ شود. اكنون مخلوط گوشت و سس را بیفزائید و تفت دهید.
آنگاه آب مرغ را بریزید، در تابه را بگذارید و یك ساعتونیم خوراك را بجوشانید. سپس در تابه را بردارید و 30 دقیقهی دیگر روغن جوش را بپزید تا گوشت كاملاً بپزد و نرم شود.
در اواخر پخت ادویهی گرام ماسالا و سبزی را به خوراك بیفزائید و خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.