تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
سیبزمینیها را بپزید و پوره كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه زردههای تخممرغ و خامه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و بگذارید قدری خنك شود. سپس آن را 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
حالا یكچهارم پیمانه از این مایه را بردارید، به شكل بیضی درآورید، در آرد بغلتانید و تكان دهید تا آرد اضافیش گرفته شود.
اكنون كراكت را ابتدا در تخممرغ و سپس در خردهنان بغلتانید و در سینی بچینید. رویشان را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
هنگام پذیرائی كراكتها را در روغن داغ سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند. اینك كراكت را در دیس مناسبی بچینید.
یادآوری 1: میتوانید كراكت سیبزمینی را با این مواد مخلوط كنید تا طعم دلپذیر دیگری از كراكت را نیز داشته باشید:
100 گرم سالامی ریز خرد كرده، 2 قاشق سوپخوری شوید خرد كرده، 1 قاشق سوپخوری آبلیموی تازه، نمك و فلفل را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه این مخلوط را به مایهی اصلی كراكت بیفزائید و مخلوط كنید و سرخ نمائید.
یادآوری 2: در صورت دلخواه میتوانید این مواد را به مایهی اصلی كراكت سیبزمینی بیفزائید و تنوعی در مزهی آن ایجاد نمائید:
200 گرم ذرت پخته، 200 گرم سینهی مرغ پخته و خرد كرده، یكچهارم پیمانه جعفری خرد كرده و یك قاشق چایخوری قرص عصارهی مرغ پودر كرده را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
سپس این مخلوط را به مایهی اصلی كراكت بیفزائید، مخلوط كنید و سرخ نمائید.